Emilia Silander och Joar Lindroos nya praktikanter på DKCO

Emilia Silander och Joar Lindroos är nya praktikanter på DKCO. Emilia var praktikant på DKCO även sommaren 2023, medan Joar är ny på byrån för sommaren 2024. Som praktikanter bistår de byråns jurister i handläggningen av ett brett spektrum av ärenden inom olika rättsområden.  

“Det är oerhört givande att få arbeta med intressanta ärenden och uppgifter av varierande slag och svårighetsgrad, särskilt i en organisation med brett kunnande och spetskompetens inom flera områden. Vi har förmånen att få samarbeta nära med byråns advokater som delar med sig av sin expertis och erfarenhet. Arbetet har gett oss en konkret inblick i byråns handläggning av ärenden, administration och knowledge management. Att fungera som praktikant på DKCO har hittills varit mycket lärorikt och vi ser fram emot kommande utmaningar!” säger praktikanterna.  

Såväl Emilia som Joar studerar juridik för andra året vid Helsingfors universitet. Emilias främsta intresseområden är bolagsrätt, arbetsrätt och immaterialrätt, medan Joar är särskilt intresserad av konkurrens- och marknadsrätt, bolagsrätt och EU-rätt.  Vid sidan av juridikstudierna studerar Joar även vid Svenska Handelshögskolan i Helsingfors.   

Välkomna till DKCO Emilia och Joar!